Hoppa till innehåll

Vår historia

Det började med en idé och vilja att få vara ute mer i den friska luften samt att få göra folk glada och lyckliga.

Vi startade med att klippa gräs och hjälpa till med andra sysslor i trädgården för att det är så fantastiskt roligt att få hjälpa kunder och underlätta deras vardag, men det bästa av allt är att få vara ute i den friska luften hela dagarna. På så sätt växte idén med KlipptGräs.se fram, ett sätt att få göra sådant som är kul. Vi håller medvetet låga priser för att vi gör detta för vi tycker det är kul och vi är stolta över vårt arbete, därför har vi också valt att hålla ner kundkretsen för att kunna ge alla våra kunder den service som de förtjänar. När vi kan ta emot nya kunder så meddelas det på hemsidan. Undrar du över något, tveka inte att höra av dig ändå! Vi svarar så fort vi kan. Nedan står våra ledord, som vi arbetar efter varje dag.

Effektiva

Vi försöker vara så effektiva som möjligt, för att störa dig som kund så lite vi bara kan. Vi har gjort ett bra jobb om du knappt märkt av oss, fast du fått en fantastisk gräsmatta på köpet.

Stolta

Vi är stolta över det vi gör, det ska återspeglas i resultatet du som kund ser. Vi är noggranna och professionella, du skall vara helt nöjd när vi åker från platsen och vi gör allt för att tillgodose dina önskemål

Glädje

Vi tycker att detta är det roligaste man kan göra, det kommer du märka. Vi älskar att vara ute och vi älskar att göra er nöjda.

Hemsidan drivs av Pish Media